Trgovačko društvo Primorac i partneri d.o.o. osnovano je 31. srpnja 1990. Osnovna djelatnost društva su računovodstveni i knjigovodstveni poslovi te porezno savjetovanje. U gotovo 30 godina kontinuiranog rada, paleta naših usluga postupno se širila kao i popis zadovoljnih klijenata.

ISKUSNI. Naše radno iskustvo utemeljeno je na brojnim izmjenama u poslovnom okruženju kojima smo svjedočili od samog početka uspostavljanja tržišnih aktivnosti u Republici Hrvatskoj. Zbog bogatog iskustva koje smo prikupili dugogodišnjim predanim radom na ovom području možete pronaći u nama kompetentnog i pouzdanog partnera i pokloniti nam svoje povjerenje.

FLEKSIBILNI. Fleksibilnost u poslovanju omogućava nam individualan pristup svakom klijentu. Način rada u potpunosti prilagođavamo Vašim potrebama kako bi u što većoj mjeri bili u funkciji Vašeg poslovanja. Ukoliko niste u mogućnosti posjećivati nas tijekom radnog vremena, omogućit ćemo Vam prema dogovoru izvanredne termine sastanaka, a po potrebi spremni smo dolaziti i na dogovorenu lokaciju.

POUZDANI. Osim toga, naši zaposlenici rado će preuzeti sve Vaše administrativne poslove, komunikaciju s nadležnim tijelima i suradnju s institucijama u skladu s Vašim željama.

STRUČNI. Učestale izmjene zakona kojima smo svakodnevno izloženi zahtijevaju od nas ažurnost te kontinuirano izobrazbu i usavršavanje naših zaposlenika. Upućenost u ograničenja i mogućnosti koje se otvaraju izmjenama zakonodavnog okvira osiguravamo kontinuiranom suradnjom s kolegama, stručnjacima na ovom području, ali i predstavnicima akademske i znanstvene zajednice (kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu). Zakonodavstvo ostavlja sve manje mogućnosti za uštede na porezima i ostalim državnim davanjima. Naš cilj je pronaći za Vas te mogućnosti i pomoći Vam da ih optimalno iskoristite.